May 10, 2005, 11:55 AM

Как 

  Poetry
1042 0 3
Как

Как да спреш сълзите, които напират ?
Как да съживиш любовта, която умря ?
Как да върнеш човек, който си отива,
и да не викаш дълго след него "ела.." ?
Как да не страдаш, когато обичаш?
Нима е нечовешко това?
Сега разбрах, че те обичам...
едва сега, когато аз загубих любовта!
Сега е късно зная,
ти на нея ще даряваш своята любов...
Зная, че всичко се връща,
зная, че има приятели зли.
Зная, че не ме обичаш,
знаех го още прeди..
Зная, че вече те няма,
зная, че ще бъдеш щастлив.
Зная, че любовта е измама,
но не знаех че, така ще боли..!

© Милица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??