Mar 23, 2006, 1:38 PM

Как без тебе жива да остана? 

  Poetry
895 0 5

Стоя във мрака и плача пак...
Стоя сама,самичка на този тротоар

и все още не си обеснявам как,

допуснах да си тръгнеш от мен.

Стоя,а тебе все те няма,
аз те чакам,чакам да се върнеш,

защото не стихва любовта ми голяма,
не стихва и желанието да си при мен,да ме прегърнеш.
Загубих те,но как не зная...
вчера ме обичаше,а днес си тръгваш

и вече виждам истинския край на края,

усещам как сърцето ми изтръгваш...

Всичко ми взимаш,а какво ми оставяш?

Болката пронизваща сърцето?

Сълзите изгарящи лицето?

Тръгваш си,а мене забравяш?

Нима?Нима всичките думи лъжи са?

Нима целувките,прегръдките,милите думи фалшиви били са?

Нима за тебе нищичко не знача вече?

     Ако е така,добре – няма да ти преча...

     С болката си – самичка ще остана,

     Сълзите си ще скрия,ще се опитам да те забравя...

     Но как?Как се забравя любов такава?

     Как без сърце и душа аз жива да остана...?

© Моничка Захарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • невероятен стих.браво
  • Цвета няма никакво значение.Просто в това произведение авторкана ни е показала как и без рими може да се получи нещо докосващо сърцето само защото е напусано с чувство а не защото е търсела рими за да стане стихчето!!!6
  • Написано е с "такъв блудкав цвят" , защото го копирах от компа ми,а там са написани със светло зелено...
  • да Неди и аз съм на същото мнение като теб...какво значение има цвета???Иначе стихчето ми харесва
  • Не е лошо,а цвета няма никакво значение
    Важно е произведението...
Random works
: ??:??