Nov 24, 2009, 9:55 AM

Как е, моето момиче? 

  Poetry » Other
831 0 14
Колко малко е нужно  
да изтръскаш тъгата.  
Да заровиш мислите,  
родени в самотата.  
     
Да повярваш, че има надежда
и в най-безнадеждния миг...
с едно телефонно обаждане,
само няколко думички...  
  раждане... с вик.  

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??