Nov 15, 2008, 11:32 AM

Как хубаво е 

  Poetry
638 0 0
Как хубаво е сутрин, щом се будя,
пред мене да си ти, да се усмихваш!
Да ме целуваш, силно да ме искаш.
Как хубаво е сутрин, щом се будя!

Как хубаво е вечер, щом си заспивам,
сгушена в твойте ръце
като дете, ти - пазещ ме от всичко.
Как хубаво е вечер, щом заспивам.

Как хубаво е устни да целувам,
горящи устни, сладки като мед,
да ме изгарят и да ме убиват бавно!
Как хубаво е като ме целуваш ти!

© Димитрина Сургучева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??