Apr 19, 2008, 4:52 PM

как искам 

  Poetry » Love
545 0 1
С една мечта замина ти далече,
как борех се да сбъдна таз мечта...
съдбата само мъка ми донесе,
как искам да си върна любовта...
Как искам да си тук... а те обичам,
върни мечтата, с нея ти ела,
не ще се сърдя, ако веч не ме обичаш,
ела, стопли ранената душа.
Сърцето страда - как ли не го лъгах,
ала не иска и да чуе то,
теб обича, затова тъгува,
хич не му и вярвай все едно.
Гадно е да обичаш, да страдаш, да искаш,
какво да направя да спре да боли,
сърцето попитах - дано отговори,
защо те обича? - далече си ти.
В съня си те срещам, целувам те даже,
наяве разбирам - това са мечти,
какво да направя, кажете ми хора,
какво да направя да спре да боли...
И дали ако спра да мечтая, ще бъда щастлива,
дали ще се върне при мен любовта,
мечтата красива, която не бива,
да подарявам... било е съдба...


                         17.04.2008г.

© Памела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??