Aug 14, 2015, 4:55 PM

Как искам 

  Poetry » Landscape
377 0 1

                Как искам

 

 

Как искам аз да бъда

мъничка звезда...

 

Да светя всяка вечер

с най-прекрасна светлина...

© Недева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??