Jun 11, 2009, 10:04 AM

Как мен разби... 

  Poetry » Love
571 0 0

Усещам твоя вкус солен,
но няма те до мен.
Усещам парфюма ти чудесен,
защо в душата ми е есен.

Скучно глупаво дори,
а лъжа те само, как боли.
Изгаря сърцето само,
иска само любов то.

Усмивката ти още пари
по мойте сълзи.
Целувките ти нежно ме докосват - чак боли,
а само миналото ми горчи.

Не казвай ми да спра да плача,
ти не знаеш как по теб се влача.
Не казвай да остана,
не отваряй пак старата рана.

© Ралица Велева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??