Jun 29, 2007, 4:22 PM

Как свърши живота и... 

  Poetry
622 0 2

Едва ли ще успея,
с думи болката си да опиша.
Не мога и да я изпея,
душата заедно с гласа издиша...

Един живот прекъсна се така,
както животът на добрите,
при нея смъртта долетя,
както падат звездите!

Безгрижно малко дете,
винаги усмихващо се,
държащо цвете в ръце,
с живота прости се...

И днес да плачем няма смисъл,
няма да я върнем!
Трябва да се простим с тази мисъл,
че някога пак ще я прегърнем!

Прощаваме се с нея,
в този здрач,
да я прегърна пак копнея,
но мога само да я изпратя с плач!

Дано да срещне ангелче, като себе си, добро
и поне в рая,
милото Марго,
срещне любовта - това и желая!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??