Морска сирена приседна до мене.
Боже, каква красота!
Коси разпилени, очите - засмени,
А устата - мечта!
Гласът ѝ като морски бриз,
а пък думите - сюрприз:
Влюбена съм, казва, в твоето момче!
Мисля, довечера Прилив да го отвлече!
Зяпнах изумена! Ама, как така?!
С две думи само, живота ми разката!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.