Feb 11, 2018, 12:24 AM

Както някога... 

  Poetry
1057 7 17

Преди с чудния свят раздялата вечна,

изсвири ми, моля, Лунната соната

и то както може само Филип Паже!

Душата ми ще затанцува щастлива,

а тялото съвсем ще забрави да мре…

Свири, не спирай, затопли ме с дъха си,

както някога един тъй влюбен поет…

Свири! Завинаги да избяга смъртта!

Гали клавишите с най-нежната сила,

косите ми бели и моето сърце!

А поетът ли? Вечността млад си го взе…

 

 

https://www.vbox7.com/play:4103d3ff?p=playlist&id=1351414&order=date

© Росица Танчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??