Jan 5, 2008, 4:18 PM

Както ти... 

  Poetry » Love
526 1 2

24.03.2005 

 

Небето нежно ме гали

с ласките на твоята ръка.

Слънцето устните пари

с целувката на твоите уста.

 

 

Вятърът бурно развява

косите ми, както преди,

морето страстите пали,

страсти от нашите дни.

 

 

И как тревата ми шепне

„Обичам те" с твоя глас.

А птиците тихо ми пеят

песен за тебе, за нас.

 

 

Гората от злото ме пази,

както ме пазеше ти,

а къде са сега твоите длани?

И друга целуваш ли ти?

 

 

 

Да, няма те, зная...

Но ти ме разбираш, нали?

Всичко за теб ми напомня

и за всички отминали дни.

 

 

 

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??