Aug 6, 2021, 10:36 AM

Каква съм 

  Poetry » Odys and poems
356 0 2

 

Била съм, каквато била съм...

Била съм добра,

била съм и сигурно лоша

Прошепвала съм нежни слова...

Крещяла съм, от безсилие и от неволя...

Била съм ...

каквато била съм...

Била съм,( помня добре), и слънчева, като лъч...

Лъчезарна и светла, като дете

Като усмихнато пролетно цвете...

Била съм и гръмотевична...

Трън с бодли, остри и многобройни

Била съм тиха, смирена и кротка...

Била съм... и буря в океана...

Била съм...каквато е трябвало!

Тогава и днес...

Каква ще съм утре... не зная

Само зная,

че пак ще съм Аз...

Такава, каквато се зная...

Valentina N.V. (Mitova)

06/07/2021

© Valentina Mitova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Роси❤Според ситуацията - когато, както се случи😊
  • Като море, Вале! Бурни и тихи. Толкова различни, но и толкова еднакви сме всички. Бъди себе си винаги!
Random works
: ??:??