Feb 17, 2009, 11:35 PM

Какво... 

  Poetry
562 0 1
Какво не бих дал да го няма града.
Всичко бих дал да умра тук сам.
Тук - под моето цветно небе,
тук, с пълни очи и празни ръце.

Какво не бих дал да има само небе.
Всичко бих дал да остана дете.
Дете - с чиста душа и пълни очи,
дете, което гледа небето и просто... Мълчи.

Какво не бих дал с облаците да остана насаме.
Всичко бих дал да умра тук - под моето цветно небе.
Тук - всред всички горящи цветове,
тук, където слънцето мога да хвана в ръце.

© Павел Атанасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми стихотворението ти и то много! Свежо е! Браво!
Random works
: ??:??