Jul 31, 2008, 4:14 PM

Какво бих правила... 

  Poetry » White poetry
1196 1 3

Ти беше прав, наистина на птичето

му трябва светлина,

за да пее, не просто светлина, а слънце!

Ти си слънцето в мен,

ти грееш за мен

и вливаш ми живот!

И лъчите ти събуждат песни неизпяти,

като ден, който осветява

и сгрява милиони души и стига за всички по земята...

И за мен...

 

Какво бих правила

без птичите песни,

без слънце... и без теб...

                                   

                                                                                           

© Ралица Недева Недева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??