Jul 30, 2005, 8:34 PM

КАКВО Е ЛЮБОВТА? 

  Poetry
1025 0 0

Какво за нас е любовта?
Изобщо някой знае ли?
Дали е светлината в края на
тунел или е сянката на нощта?
Всеки има свое определение за любовта.
Някой казват, че тя е болка неразбрана,
че е жарава неугаснала,
а други мислят, че тя
ще спаси света от омраза,
че тя е всичкото онова щастие,
което може да изпита човек.
Но дали тя наистина съществува?
Не е ли само една илюзия,
която сме създали и в която само
ние вярваме? Ах, любов какво си ти?
Пожар в сърцето или бучка лед?
Никой не знае дори ти самата.
Ние мечтаем да те срещнем,
но болката, която ти ни причиняваш ни убива!
Може би ще съществуваш
вечно в сърцата ни и на земята,
а може би не.
Любов,л юбов на всекиго си нужна.
Ела, изгрей в сърцата ни, но не ги изгаряй,
защото никога няма да ти простим
и ще те намразим така,
както мразим враговете си!
Ела любов,ела!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??