Feb 11, 2010, 3:21 PM

Какво ни става... 

  Poetry » Love
651 0 1

Какво ни става... Мина много време.

И двамата ли чувстваме това,

което някога взаимно си отнехме

и никъде не го открихме досега?

 

Какво ни става... Приличаме на ученици.

Подтискащи преливащи и стоплящи вълни.

И сякаш сме затворени в клетки птици,

освободени изведнъж от сивите стени.

 

Какво ни става... Знаем. Страст и огън.

С воля или с друг до себе си, не се гаси!

Не свърши нищо с казаното "Сбогом",

остана тръпката душата да гори.

 

Отдавна беше... Дали се оправдавам?

Че искам те по-силно от преди?

Ала вина да чувствам  за това така и не успявам.

И двамата ли сме виновни... Може би...

 

 

 

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??