Feb 10, 2010, 2:56 PM

Какво очакваш?!? 

  Poetry » Love
759 0 3

Очакваш нещо да ти кажа,

очакваш ти от мен сълзи,

да викам да крещя

и в лицето да те обвиня…

Но мисля да замълча,

не ще ме видиш сломена,

или наранена и сълза дори една,

за тебе няма да пролея…

Страх те е нали,

да не си отида, може би…

Страх те е да не те залича,

от живота си, за винаги…

И утре пак ще молиш ти за прошка

и пак ще чуя същите слова,

но в мене вече прошка няма,

ти привикна да грешиш…

И ще те напусна,

знаеш го нали?!?

Забравих какво е да се смея,

да се радвам и копнея,

с тебе бях до тук,

от днес искам вече да живея…

 

© Жулиета Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??