Dec 9, 2008, 12:46 AM

Какво пък? 

  Poetry » Love
917 0 2
 

Какво пък

 

Какво пък?

Вече с теб не съм!

И просто вече не си мой.

За жалост идваш в моя сън,

ще те изгоня, не се бой!

Какво пък?

Няма ги ръцете,

с които нежно ти ме гали,

но аз си имам мойте, двете,

дали ми липсваш ти? - едва ли.

Какво пък?

Не ще те съзерцавам

до късен ден и нощ с очи.

Спокойно! Веч ще наблюдавам

безкрай искрящите звезди!

Какво пък?

Няма да ме сгрееш

във своите прегръдки ти,

ала вземи да проумееш:

за мене слънцето блести.

Какво пък?

Няма блага дума

да чуя от речта ти - стой!

Послушай тайнствената шума

и славеят - за мен пей той!

 

Какво пък...

Ти не ме обичаш...

Не ще се върнеш, знам го, да!

Но чуй, така ти ме обричаш

на доживотна самота...

 

© Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Какво пък?
    Ти друг ще си намериш!
    Щастлива ще си с него, знай!
    За нищо ти недей да страдаш
    и на миналото сложи край!

    Не знам дали ми се получи, но го написах, за да те поздравя!
    Много ми хареса стихотворението ти!
    Поздрав!
  • Хареса ми!!!
Random works
: ??:??