Apr 18, 2013, 4:46 PM  

Какво след себе си оставям? 

  Poetry » Phylosophy
367 0 1

Какво след себе си оставям

преградата  да разруша?

Светулчицата незабрава

от литналата ми душа.

 

Какво за тебе да оставя?

Къщурка в малкото село,

три четри книжки, суха плява

по умореното чело.

 

Какво на вас да ви оставя

до днес вървели с мен пеша?

Една негаснеща жарава

от спомени, да ви тешат.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??