Любов моя, кой ли би предположил за нас?
Аз съм лед, а ти огън - изпепеляващ ме с огнена страст!
Всички ни одумваха и ни се смееха зад гърба.
А сега бихме могли да затворим устите на всички по света.
Казваха, че сме различни - не сме един за друг.
Нима? Не си представям някой друг за свой съпруг.
За мен твърдяха, че не съм за теб, а за теб, че не си за мен.
Не бих могла да намеря по-добър от теб човек.
Защо сега всички мълчат? Какво стана? Нима онемяха?
Не! Просто, че се обичаме разбраха!
© Ванина All rights reserved.