Калейдоскоп животът се оказа
с причудливи форми и цветя,
отминали картини не повтаря,
а в нови фигури ги завъртя.
Все лутам се в безкрайните тунели
и тичам през мостове от сълзи,
загубих вярната пътека
във плен на цветните лехи...
И миналото няма да го върна,
с новите картини се теша,
живота искам да си преобърна
и калейдоскопа продължавам да въртя...
© Nina Toshich All rights reserved.