May 31, 2009, 10:15 AM

Калинката на Милчо КИ 

  Poetry » Phylosophy
623 0 2

Червеното поле на крилата и твърди,
обхващат с мах два свята прегърнати,
а черните точки са цели с пълни гърди,
извикани и в смисъл самите превърнати.

Калинка е. Ей момче намерило себе си,
това същество търсило в поверия теб,
неродена мома не е земята, а ти не си,
извънземно чедо и храниш се с хляб.

Звездите, звездите са истинска тайна,
която открива човекът по-малко днес,
калинката литва в небето твое омайно
и всички мечти за полет взимат превес!

© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??