Jan 16, 2010, 11:52 AM

Кама Сутра 

  Poetry » Humour
871 0 13

Тя - Той, Той -Тя,

горе-долу, долу-горе,

краката - свещ – Тя - Тя,

Той - С глава – Без глава.

 

Отпред-отзад, отзад-отпред,

страничната е уиски с лед,

допуска се антракт с цигара,

от Кама Сутрин - Вечер става.

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??