Jun 27, 2007, 1:14 AM

Каменна 

  Poetry
519 0 0
В душата крехка и ранима,

но черупката ми - тя е цялата от камък!

И сърцето - плахо е, безброй пъти разбивано,

но вече знае как умело да се защитава...



Момичето-мечтателка - загубено, отчаяно;
Изтръгнаха й идеалите, убиха я...

Сега старица е - самотница - забравена...
Ридаеща, в съня спасението пак ще дири...

Но дали ще го открие?...

******************************************

А всички ме виждат каменна...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??