Dec 10, 2013, 10:38 PM

Канела и карамфил 

  Poetry
534 0 6



Снегът

покрива всичко

с тишина.

Снежинки

прозорците целуват

и сгушени

в скута им притихват.

Въздишащи комини

раждат мечти

с аромат на канела

и на карамфил –

усещане

за споделен уют…

 

Мисълта за теб

не спира да звъни

и светеща пътечка

в тъмното чертае.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??