Mar 12, 2017, 12:42 AM

Капчица върху прозореца 

  Poetry » Other
1691 13 16

Защо се свличаш? Моля те, недей.

Бъди си там, където се отрони.

Изгря и падна. Поживей!

Преди сълза да станеш. Или спомен.

© Владимир Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??