Feb 18, 2011, 8:56 PM

Капката 

  Poetry
1083 0 2

КАПКАТА

 

Капката наглед е твърде малка,

силата ù сякаш че е жалка.

 

Капката страхотна сила крие,

почне ли безмилостно да бие.

 

Слънцето с лъчите ù помага,

вятърът със нея лудо бяга.

 

Тя пробива даже и гранита,

разгромява силата му скрита.

 

Думите са капките поройни,

бият като със куршуми бойни.

 

И човекът твърд като скалата,

пада като бор отсечен на земята!

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??