Mar 5, 2024, 6:39 AM

Кармично бягство 

  Poetry
72 2 2

Още колко ли пътища в този живот,

чакат жадния унес на моите стъпки.

Претворих самотата си в приказен плод –

преродих светлината в мечтания дръзки.

 

Не разбирам от хорски души, затова,

търся пристан в отблясъци, тайнства и звуци.

Разпилях се на атоми, а свобода

е това на което сърцето ме учи.

 

И оставам до днес неразбран и смутен,

осъзнал как за мен е съвсем непривично.

Да съм в клетка затворен – да бъда във плен.

Тази, моята волност е бягство кармично!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??