Jan 10, 2009, 9:03 AM

Картина в нежно бяло 

  Poetry » Love
959 0 19
Картина в нежно бяло

Ново платно разстели снегът.
Цъфнаха слънчеви бели кристали.
Стъпка. Две. Сплетени. После ръце.
С чудни отблясъци от цветове.
Картина в най-нежното бяло.

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??