КАРЪК
Карък му викат, щото пада му се
на тортата най-малкото парче,
защото на опашката за екстри е последен,
а при градушка, под открито е небе.
„Карък е” – сочат го със пръст и му се смеят,
дори когато не е там.
За него песни пеят, вицове разказват,
на всички го показват, без да ги е срам.
С каръка подиграват се,
нали не е злобар.
Надсмиват се, бъзикат се и кискат се
и тъй, чрез него, правят си PR.
Бъзикайте се късметлии със каръка!
Надсмивайте се над изтерзаната душа!
Но знайте, че тя по-богата може да е
от най-късметлийската съдба.
© Лордли Милордов All rights reserved.