Mar 15, 2015, 4:43 PM

Катаклизми 

  Poetry » Parody
653 0 2

Сняг се сипе на парцали.

Над България вали.

Веят бури, вият хали –

зимата ще продължи!

 

Само в наш'та политика

вечно лято е – човек,

който в нея се натика,

е честит и в студ, и в пек!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??