Jun 8, 2007, 11:40 PM

Катерина 

  Poetry
628 0 8
 

На Катето - моята внучка

 

Малко слънчево момиче,

чудя се на кой приличаш?

Като мама си красива,

русокоса бърборица;

като тати работлива,

упорита и умница;

като баба очилата

книжки шарени рисуваш,

като птичка сред цветята

чуруликаш и лудуваш.

Мое слънчево момиче,

много, много те обичам!

© Галина Белинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??