Jan 30, 2020, 10:58 AM

Като буря 

  Poetry
328 0 0

КАТО БУРЯ

 

Стоиш... нещо чакаш...какво?
Да видиш как стена и плача
пред теб? Ти не си божество.
Няма в краката ти да се влача.

 

Върви! Заблави че ме е имало!
Забрави годините! Дори мига
щастлив е изчезнало минало.
Вчера си е за вчера, а сега е сега.

 

С последен поглед те стрелвам...
Вратата хлопва... Пада ключа...
В една мъртва точка гледам...
Като буря се отприщтва плача...

 

29 01 2016

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??