Nov 8, 2021, 11:07 PM

Като допир на пръст 

  Poetry » Landscape, Phylosophy, Other
428 2 4
Като допир на пръст

 

 

Натискът на дъжда

върху земята,

омесва цветовете

от вода.

Създава всичко,

даже разминава

някои представи

на нещата,

за да има разговор.

Дъждът.

Капе.

По земята.

И всичко приключва,

роди ли се слънцето.

Забравяме за магията

да бъдем скрити,

а художникът

да рисува

новия ни свят.

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??