Натискът на дъжда
върху земята,
омесва цветовете
от вода.
Създава всичко,
даже разминава
някои представи
на нещата,
за да има разговор.
Дъждът.
Капе.
По земята.
И всичко приключва,
роди ли се слънцето.
Забравяме за магията
да бъдем скрити,
а художникът
да рисува
новия ни свят.
© Йоана Всички права запазени