Dec 22, 2011, 8:26 PM

Като еделвайс 

  Poetry
835 0 0

Като Еделвайс открих те

между всичките цветя.

Като Еделвайс ще те пазя,

няма да те нараня.

Като Еделвайс рядък,

уникален със свойта красота.

Като Еделвайс нежен

ще се грижа аз за твоите листа.

 

Като Еделвайс те търся

там, във наш'та планина.

Като Еделвайс ти скрит си

в гъстата мъгла...

 

И намирам само

глупави цветя.

© Десислава Балакчийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??