Dec 11, 2012, 11:57 AM

Като извор на живот ще се влея в теб 

  Poetry » Love
920 0 4

Ще живея доста дълго, цели векове,

а след това още седем пъти по толкова

и ще те обичам до последния си дъх,

за да се получи наистина завинаги.

 

Достатъчен в липсата на недостатъци,

излъчвам сигурност и безкрайна вяра.

С мисълта си изпреварвам събитията,

определям всички посоки на развитие.

 

Не ме изкушавай с хляб и мръвки,

дай ми порция любов и чаша вино.

Тихата и свята нощ вече наближава,

в душата ми като звезда си засияла.

 

Ти имаш поне дузина добродетели,

с тях си невъобразимо превъзходна.

Ще докосна с длани топлото ти тяло,

като извор на живот ще се влея в теб.

 

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??