May 16, 2007, 9:15 AM

Като кукувица 

  Poetry
496 0 6
Като кукувица гнездото си свиваш
и отлиташ от там след това!
Може би, ти съвсем не разбираш,
колко трудно се живее така!
Като кукувица живееш самичък,
без приятели, без жена, без деца!
Няма никой на тази планета,
който да заслужи това!
Ти не страдаш, когато умират
хора, птици, животни, цветя!
Затова си от Бога наказан,
да умираш сега във вина!
*******
Ти не искаш да кажеш ,,Простете!''
и не вярваш, че край е това.
Но за жалост до тук бе живота,
като кукувица умираш сега!

На*****

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??