Sep 5, 2008, 8:58 AM

Като нестихващ ураган 

  Poetry » Love
668 0 16
Посветено на истинската любов-щастие!

http://www.youtube.com/watch?v=i_ZPBrBRJb0

Потъвала ли си някога в морето
на онази велика поглъщаща любов,
прилична на буря, в която сме изгубени,
нестихващ ураган, изтръгващ сърцето ти
като разбита корабна мачта и отнасящ го
в райските селения на ангелите влюбени?

Политала ли си някога в небето
на онова могъщо вълшебно чувство,
наподобяващо свободна бяла птица,
рееща се волно в синевата на безкрая,
усещайки как се слива с дъха на облаците
и божествена нирвана я превръща в жрица?

Ако не си, то пусни ме в твоята душа.
Днес дойдох при теб за любовта ти свята.
Преследвани мечти греят звездно в този час.
Ще освежа градината ти с най-ухайните цветя,
за мислите ти цветни ще настъпи златната епоха.
Усети ли? Вулкан от огнени чувства изригна в нас.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??