Jan 13, 2009, 12:16 PM

"Като очакване..." 

  Poetry
596 0 7

 

 http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=150582

 

***

... като смях

... като страх

... като път

... като смърт

... като страст

... като власт

... като миг

... като мит

... като ласка

... жадувана

... като болка

... сънувана

... като вик

... в тишината,

като стон...

 

недопята,

 

незряща,

безлунна,

стихийно-

разгулна…

 

те очаквам

в скалите...

 

до предела

на дните си...

 

12.01.09 Пловдив

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??