Jan 4, 2009, 10:40 AM  

Гледна точка 

  Poetry » Love
887 0 25


"Не те мечтая, няма път обратен" –М.М.

Посоки две си има всеки път.
И връщане е винаги възможно.
Но важното е кой ще тръгне пръв,
кой гордост и достойнство ще заложи.

Една любов на вярност се крепи
и всяко отклонение ранява.
По-силният прощава и търпи.
И шансове на чувствата си дава...    

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??