Nov 18, 2009, 3:18 PM

Като тази 

  Poetry
486 0 5



Сипят се

мънички весели капки,

по пътечки невидими

в спирали се спускат,

на брезите листата

с шепот целуват,

върху прозорците

закачливо почукват

и с усмивки заспиват.

 

Вълшебни са вечери

като тази,

когато

до тебе съм сгушена,

огънят

тъмнината ухажва,

а дъждът ромоли и припява

на тишината звучна

в очите ти.

 


  

  

                                             Faure Berceuse

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??