Aug 21, 2009, 10:04 PM

Като тях 

  Poetry » Other
558 0 5



По лазура -

нахвърляна бяла дантела,

с вплетени

нишки слънчево злато.

Птици на воля издигат се,

с пируети се спускат,

аромат от цветята отпиват

и пак нагоре

в синевата се реят.

 

И аз като тях,

ако можех да литна...


 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??