Sep 26, 2008, 3:57 PM

Като тъжен миг 

  Poetry » Love
529 0 1
 

Като слънце кожата ти ще докосвам...

Като дъжд душата ще измивам...

Като огън ще те омагьосвам...

Като буря силата ти ще изпивам...

 

Като вятър пак ще те прегръщам...

Като топлина ще те приспивам...

Като тъжен миг отново ще се връщам

и много обич върху тебе ще изливам...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми. Хубави сравнения... Докосна ме. Блазе на онзи, който е обичан така!
Random works
: ??:??