Казано
Разбит на хиляди парчета,
пак събирам себе си отново.
Страхове превземат ме изцяло,
не, че не мога да любя твоето тяло.
А че продаде себе си в нощта,
единствено обзета от страха!
Извратена е играта на живота
и труден е пътят към голгота!
Скършени са твоите крила
и ще останеш дълго в калта.
Егото ще му храниш със лъжи,
а мен за теб сърцето ме боли!
Ще те късат, тъпчат с мръсни лапи,
единствено със страх ги правиш
лъжливо по-богати!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.