Apr 29, 2012, 12:09 AM

Кехлибарено зрънце 

  Poetry » Other
846 0 22

 

Кехлибарено зрънце


Залезът над старите борове натежава.

В червено, жълто и оранжево небето оцветява.

Вечерта с деня се прощава,

и това от векове, за щастие,  не прекратява.

 

 

Обхваща ме мен, човека, тъга,

че като зрънце кехлибарено

от човешката броеница е залеза.

Тези зрънца броя и зная, че  останаха по-малко!

 

 

© Мина Конарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??