Mar 30, 2018, 9:24 PM

Китара или пиано 

  Poetry
769 1 2

 

 

Пиано или

китара...

Клавиатурата докосвам

и тя запява тихо,

нежно,

като лунна светлина,

посипала вълните морски.

Пръстите ми

през струни плахо преминават

и проплакват,

като дъжд гергьовски

над току разлистена гора.

Кое да избера,

за да те изсвиря –

мелодия,

която в сърцето ми звучи?

Китарата прегръщам,

а пианото

изпод пръстите ми

ромони реди...

  

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??