May 18, 2007, 8:43 AM

КЛЕТВА 

  Poetry
1285 0 11
                К Л Е Т В А


Заклевам се да те обичам вечно!
Да пазя свято нашата любов!
Да бдя над тебе с вярност безконечна,
на всеотдайност винаги готов!


Заклевам се във студ и мраз да сгрея
със длани твойте мънички ръце,
и в трудни дни аз нежно да ти пея,
с любов да стопля твоето сърце!


Заклевам се, ако настане буря,
и град , и гръм се сипят върху нас,
снагата ти със тяло да затуля,
с гърди да срещна ледения мраз!

Заклевам се, ако напред съдбата
за участ лоша зло ни отреди,
до теб да бъда, стиснал ти ръката,
съвместно заедно да победим!


Заклевам се в земята и небето,
да бъда с теб до края на света!
Заклевам се в душата и сърцето,
наш спътник да е вечно любовта!

© Светльо Златанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??