Ще превържа незараснали рани.
Ще изгоня дяволи – триста,
че научих – сълзи, Душата не хранят,
нито мастило разлято по листа.
Забранената дума „обвързвам“,
заличавам със цветен парфюм.
С романтична рокля заменям -
деловия, всекидневен костюм.
И оставям Душата да диша.
Ще живея! Животът тече!
Просто е. Ще ти кажа – „Обичам!“
Без да увъртам... Клише.
© Ирен All rights reserved.