Клошар
Събирам хляб!... Подобно на клошар...
На Съвестите - жалките отпадъци.
Животът ми превърна се в кошмар -
ненужен за сърцето ми товар!...
Да преяждам с хорски недостатъци...
На диета се подложих сам
и престанах несъмнено да се тровя!...
Но отговора търся и не знам,
загубил апетита си да ям
защо във мръсотия пак се ровя?...
© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.
Затова винаги ще рови и търси...
Позравления, ВЪлчо!